האם נמצא הלחם הבריא והטעים מכולם? אורי מאיר צ'יזיק מלמד אותנו איך להכין לחם כוסמת טבעוני וללא גלוטן ב-5 צעדים קלים ופשוטים
לא רק שהמתכון הזה טעים ובריא במיוחד, זהו לחם טבעוני וללא גלוטן, הוא גם קל ופשוט להכנה. אבל יש דבר אחד שחשוב לדעת עליו – ההכנה המוקדמת, שפשוטה גם היא, צריכה להתחיל כ-48 שעות לפני האפייה.
זמן הכנה:
כ-20 דקות (התהליך כולו אורך כיומיים).
לפני שמתחילים, ד"ר אורי מאיר צ'יזיק מסביר בדקה למה אנחנו צריכים להפסיק לאכול קמח לבן ולעבור לאלטרנטיבות בריאות, טעימות ומקיימות יותר כמו לחמים שעשויים מכוסמת.
רכיבים:
הכנה מוקדמת:

הוראות הכנה:
ועכשיו נשאר רק לשלוח לנו את הלחם שלך באינסטגרם (radical_publishing_house@) או בפייסבוק: כל שבוע נבחר מתכון בריא, מקיים ומנצח – ונעניק לזוכה ספר מתנה!

ד"ר אורי מאיר צ'יזיק
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק הוא חוקר של ההיסטוריה של התזונה והרפואה, ומייסד המרכז להנהגת הבריאות בנווה איתן.