מגורל הטבע ועד לבריאות ומצב רוח של כל אחת מאיתנו – האוכל שלנו משפיע על הכול. אז לכבוד החג, אורי מאיר צ'יזיק מלמד אותנו איך להכין חרוסת מקומית וטעימה במיוחד
אוכל מקומי, צרכנות מקומית ועידוד מלאכה מקומית הן מאבני היסוד של אכילה מזינה, תמיכה בסביבה ובמערכת האקולוגית וחיזוק הקהילה והחברה שלנו. הדברים האלה שלובים זה בזה – שאנחנו אוכלים באופן מקומי ובריא יותר, אנחנו מזינים את עצמנו ואת הסביבה שלנו.
והפעם, לכבוד ראש השנה, ד"ר אורי מאיר צ'יזיק משתף אותנו במתכון המיוחד שלו לחג: 5 צעדים פשוטים להכנת חרוסת מדהימה מחומרים מקומיים (וטעימים) בלבד.

זמן הכנה:
רכיבים:
(ומי שרוצה להקשיב למשהו בזמן הקניות וההכנות, אורי מקריא כאן בקולו היפה חלק מהספר הראשון שלנו – "על פני האדמה" מאת סר דיוויד אטנבורו):
הוראות הכנה:

ועכשיו נשאר רק לשלוח לנו את החרוסת שלך באינסטגרם (radical_publishing_house@) או בפייסבוק: כל שבוע נבחר מתכון בריא, מקיים ומנצח – ונעניק לזוכה ספר מתנה!

ד"ר אורי מאיר צ'יזיק
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק הוא חוקר של ההיסטוריה של התזונה והרפואה, ומייסד המרכז להנהגת הבריאות בנווה איתן.

חדשות טובות #25
יש לנו סוד: החדשות לא תמיד חייבות להיות רעות. מסביבנו – כאן וברחבי העולם – קורים מלא דברים נפלאים, אז הנה 5 כותרות של חדשות טובות מהשבוע שהיה

חדשות טובות #24
יש לנו סוד: החדשות לא תמיד חייבות להיות רעות. מסביבנו – כאן וברחבי העולם – קורים מלא דברים נפלאים, אז הנה 5 כותרות של חדשות טובות מהשבוע שהיה

חדשות טובות #23
יש לנו סוד: החדשות לא תמיד חייבות להיות רעות. מסביבנו – כאן וברחבי העולם – קורים מלא דברים נפלאים, אז הנה 5 כותרות של חדשות טובות מהשבוע שהיה