הוא קטן, ירוק, רירי ובריא: רגע לפני שהעונה נגמרת, אורי מאיר צ'יזיק עם מתכון שטוב לעיכול ולנשמה – במיה צלויה בעגבניות וטחינה
כל שנה, מיולי עד אוקטובר, מתחילה מחדש החגיגה. תשכחו מהחופש הגדול, עזבו אותי מראש השנה – כל מה שמעניין אותי זאת עונת הבמיה הגדולה: כשלושה חודשים של הירק הירוק, הקטן, המוזר והנפלא הזה, שתמיד בא בטוב למערכת העיכול שלך.
אז רגע לפני שעונת הבמיה מסתיימת באופן רשמי, ד"ר אורי מאיר צ'יזיק שוב קפץ לכאן כדי לשתף אותנו במתכון במיה האהוב עליו – במיה צלויה בעגבניות וטחינה דלילה.
זמן הכנה:
כ-? דקות.
רכיבים:
הוראות הכנה:
ועכשיו נשאר רק לשלוח לנו את הבמיה שלך באינסטגרם (radical_publishing_house@) או בפייסבוק: כל שבוע נבחר מתכון בריא, מקיים ומנצח – ונעניק לזוכה ספר מתנה!

ד"ר אורי מאיר צ'יזיק
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק הוא חוקר של ההיסטוריה של התזונה והרפואה, ומייסד המרכז להנהגת הבריאות בנווה איתן.