במנת פלאפל, בצלחת או סתם כחטיף, תמיד בא לנו על מלפפונים כבושים. אז הפעם בפינה, ביקשנו מאורי מאיר צ'יזיק מתכון קל ובריא לחמוצים
לפני שנתחיל, טיפ שקיבלנו מד"ר אורי מאיר צ'יזיק בכבודו ובעצמו:
חשוב להשתמש במלפפוני בלאדי קטנים וקשים (שלא מכילים הרבה מים), או במלפפוני קורניש קטנים, ולהימנע מאלה שגדלים בחממות.
זמן הכנה:
כ-?.
רכיבים:

הוראות הכנה:

ועכשיו נשאר רק לשלוח לנו את המלפפונים שלך באינסטגרם (radical_publishing_house@) או בפייסבוק: כל שבוע נבחר מתכון בריא, מקיים ומנצח – ונעניק לזוכה ספר מתנה!

ד"ר אורי מאיר צ'יזיק
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק הוא חוקר של ההיסטוריה של התזונה והרפואה, ומייסד המרכז להנהגת הבריאות בנווה איתן.