לומדים על התססה עם אורי! (אירוע שאסור להחמיץ 🫙💚)
התססות הן הרבה יותר מטרנד, הן מגיעות ממסורת ארוכת שנים של שימור מזון, עם איכויות סביבתיות, בריאותיות וקולינריות מדהימות. בשישי בבוקר ניפגש להרצאה של ההיסטוריון וחוקר המזון ד”ר אורי מאיר-צ’יזיק על ההיסטוריה של ההתססה, ונמשיך להתנסות משותפת בטכניקות התססה שקל ליישם אותן בכל מטבח ביתי רגיל. יוצאים עם צנצנת מפוארת הביתה (מומלץ להביא סכין ומשקל משלכם) ~
נקבל גם הצצה לספר החדש של אורי(!) בהוצאת רדיקל – “הפוליטיקה של האוכל”, שמביא את הסיפור הנסתר של שוק המזון הישראלי, ומציע דרכים בהן אפשר לצרוך, לאכול ולבשל אחרת – ולהפוך את הקערה (או הצלחת) על פיה ~