אירוע מיוחד שכל כולו "הפוליטיקה של האוכל", מרתון שיחות של אורי מאיר-צ'יזיק עם א.נשים שהפכו את עולם המזון הישראלי למשימת חייהם, על השאלה הגדולה של הספר – של איך אפשר להציל את שוק המזון מהשוק החופשי, מהאוכל המעובד ומהמונופולים.
עומר מילר על איך לבשל אחרת > לינור דויטש על איך נפרק את הריכוזיות > עמית בן צור על איך החייאת הרוח החברתית > פרופ' רונית אנדוולט על מאבק הרגולוציה > מיכל חביביאן עם קולות החקלאים > דניאלה זלצר על ביטחון תזונתי ו"אוכל במקום פצצות" ~
אירוע השקה חגיגי לספר "הפוליטיקה של האוכל" 📖